Marieke Josselet (1972) is een enthousiast en betrokken Marketing & PR professional. Zij ondersteunt organisaties, ondernemers en makers in de kunst, cultuur en welzijn sector. In strategie, tekst, beeld en vormgeving weet zij haar ideeën en specialisaties op het gebied van public relations, communicatie, (online) marketing en campagnes helder over te brengen en te delen. Daarnaast werkt zij doelgericht en weet zij met respect en humor mensen te verbinden.

Ik hou ervan om te werken met mensen die maatschappelijk betrokken zijn. Ik help opdrachtgevers met het structureren van hun externe communicatie en (online) marketing. Ik zorg voor een eigen stijl. Ik hou ervan om mooie dingen te maken, in beeld, tekst en vormgeving, waardoor organisaties, projecten en producties aantrekkelijk worden voor het publiek. Of dit nou een groot of klein publiek is.

Anderen over lets_go_public

Marieke Josselet is a professional worker at PR & Communication. She organized a PR & Communication policy in our Company that was very succesfull and good to handle by the other professionals. She is an accurate worker with a high standard of quality.
Bert Deliën (Directeur Humanitas Onder Dak)

Een vakvrouw met enorm veel werklust – dat is Marieke! Ze heeft voor kunstuitleen Beeldend Gesproken een geweldig publiciteitsplan gemaakt voor onze verhuizing en her-opening in De Hallen, Amsterdam. En ze heeft ons in korte tijd veel wijzer gemaakt over PR.
Monique Cornelissen (Directeur Beeldend Gesproken)

Marieke is een heel getalenteerd fotograaf en bovendien ook nog een warm en betrokken mens. Ze heeft prachtige zwart wit portretten voor mij gemaakt van alleenstaande moeders met hun kinderen, die trots, liefde en diepgang uitstralen, allemaal gevangen in één beeld.
Tamara Miranda (Filmregisseur)

Marieke kwam ons team bij Beeldend Gesproken als PR – en communicatieadviseur versterken in een drukke en spannende periode met veel veranderingen. Ze paste zich snel aan deze situatie aan en vond haar plek binnen het team. Onze samenwerking liep vanaf het begin soepel. Ze pakte haar taken vol enthousiasme op en voerde deze grondig uit.
Haar professionaliteit en inzet zorgde ervoor dat de samenwerking gemakkelijk verliep. Haar kennis en kwaliteiten als PR – en communicatieadviseur kwamen als geroepen en ook haar creatieve geest op het gebied van tekst – en vormgeving waren een welkome toevoeging.
Zij bracht structuur aan en zorgde voor een goed overzicht binnen haar werk. In de periode dat Marieke bij ons werkte heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het opzetten van een nieuw PR beleid.
Tosca Campati (Coördinator exposities en evenementen Kunstuitleen | galerie | podium Beeldend Gesproken)

Haar sterke teksten, leuke invalshoeken en haar gevoel voor klasse en stijl maken van ieder ontwerp een krachtig en mooi geheel. Haar ideeën zijn fris, sprankelend en hebben de juiste toon.
Isabella de Jong (Directeur Kunstcentrum Zaanstad)

Marieke kan zich in korte tijd een duidelijk beeld schetsen van wat de klant wil. Ik ben omgevingsjurist en werk voor overheden en particulieren. Een specialistisch vakgebied, maar als je alleen de foto’s al ziet op www.iavo.nl begrijp je wat ik bedoel. Daarnaast beheerst Marieke het gehele proces en zet ze zich voor elk deel 100% in. Kortom: een professionele all-rounder die de beste keus is voor bedrijven die het liefst met één persoon of klein bureau werken.
Hein Nieman (Juridisch adviseur | Owner IAVO)