TRANS_LAB
marketing
PR
campagne
ondersteuning creatief team
fotografie

TRANS_FORM_ACTION  is een samenwerking tussen ICK Dans Amsterdam en Dance Connects Company. Het project is ontwikkeld door choreograaf Dereck Cayla van ICK Dans Amsterdam samen met oprichter van Dance Connects Company en choreograaf Floortje Rous en artistiek coördinator Marley Braaf van ICK Dans Academy.

TRANS_FORM_ACTION is een dansproject dat kwalitatieve kunst in sociale uitwisselingen ontwikkelt door professionele dansgezelschappen te verbinden met niet-professionele dansliefhebbers. We werken met een kerngroep, vanuit het lichaam, om een ​​diepgaand artistiek proces te creëren op basis van uitwisseling en minder op virtuositeit. Met dit all ages project willen we via het medium dans verschillende gemeenschappen bereiken, ontmoeten, betrekken. De repetities zijn in september 2022 tot en met mei 2023 en eindigen in mei 2023 met een dansvoorstelling.

TRANS_LAB is een fysieke workshop van 4 dagen die openstaat voor alle leeftijdsgroepen, vooral niet-professionele dansliefhebbers boven de 50, 60, 70 en 80 willen we uitnodigen mee te doen. Het lab doet dienst als onderzoek voor TRANS_FORM_ACTION, maar betekent niet dat je zal of moet deelnemen aan het creatieproces van TRANS_FORM_ACTION’s performance.